Translate

zaterdag 8 mei 2010

Fibermail en Movie Stars

Vanmorgen toen ik terug kwam van de bee van de Movie Stars, lag er een kaart van Aly van de fibermail groep. Haar mozaïek kaart is heel apart van kleur, goud/bruin geverfde tyvek en met kraaltjes en steken bewerkt.
En we hadden natuurlijk weer de bee van de Movie Stars. Een kleine club want van de tien waren er vijf elders. Eigenlijk was dat wel leuk ook al zijn er wat lege plekken aan de tafels. Nu was er meer uitleg van het werk wat er gemaakt was.
Dit is de quilt van Esther, ik geloof dat ze daar nu ongeveer een jaar of vijf mee bezig is, en eindelijk nadert die sampler zijn voltooiing. Nou eindelijk, ze had hem al een keer helemaal in elkaar maar dat beviel haar niet. Dus alle blokken weer uit elkaar gehaald en opnieuw de top samengesteld. Esther maakt alles met de hand en met veel geduld. En het zijn haar voeten die deze weelde dragen.

Maria heeft haar hexagonnen klaar. Prachtig op de hand gemaakt. Vooral het quiltwerk is zo mooi gemaakt. Hier zitten verschillende motieven in, strakke lijnen. vierkanten en ruiten groot en klein.
Bij de aanblik van haar hexagon heb ik besloten de mijne maar voor de tweede keer uit elkaar te halen en mijn ontwerp maar aan te passen. Wanneer die klaar is (dat duurt nog wel even) hoop ik dat mijn hex minstens even mooi wordt.


1 opmerking:

hannie zei

Een prachtige Sampler,en ook de kleurige hexjes zijn erg de moeite waard! Geef de dames maar een compliment van mij. Ze kunnen met recht trots zijn op hun creaties! En ook de "juf" heeft een pluim verdiend!