Translate

zaterdag 15 mei 2010

ATC

Ik heb allerlei doosjes op een plank staan waarin diverse spullen worden bewaard zo ook de ATC die ik krijg via een ruil. Maar op een gegeven moment kunnen er geen doosjes meer bij geplaatst worden dus op zoek naar een andere oplossing die meer ruimte bied in mijn "poppenhuis".
Die lag werkelijk nogal voor de hand, op de vrijmarkt voor kinderen in Almere hadden Menno en Jasper albums gekocht van Pokemon. En natuurlijk moet je al die kaarten die er in zaten goed bekijken volgens de boys. Tuurlijk snap ik niks van het pokemon gebeuren, in mijn tijd ging je naar V&D om filmsterren foto's te kopen maar verder verzamelingen waren er niet. Bij het bekijken en beluisteren van alle ins en outs, zag ik opeens de oplossing voor de ATC cards. Euh mag ik even proberen? En ja de ATC passen precies in een pokemon map.
Dus ik naar B.S. een geliefde winkel voor kinderen en daar zo'n funpakket gekocht, nog afgeprijsd ook, ik blij en de jongens weer kaarten erbij met een funboek.
Een bewerkte lap op maat gemaakt en klaar is mia

4 opmerkingen:

hannie zei

Een grandioos idee mia! En wat een mooie omslag heb je gemaakt Dat wordt telkens met plzier in de map bladeren!

Corinne zei

Mooie omslag heb je gemaakt. Ik echt heel byzonder geworden.

Trees zei

Ik heb daar ook altijd mijn ATC's in bewaard. Je kunt trouwens bij Intertoys losse inlegvellen kopen, die in een 4 rings ordner passen.

Maar je kaft is heel mooi geworden.
Trees

Wil Opio Oguta zei

Dat is precies de manier hoe ik mijn atc's bewaar. De originele bestemming van mijn insteekbladen is voor baseball plaatjes.