Translate

zaterdag 3 april 2010

Een quiltje voor het zusje

Menno en Jasper hebben vorige week een zusje gekregen, eigenlijk een halfzusje maar dat is nog een beetje te ingewikkeld voor hun. Nu liepen ze al een hele tijd te vragen of ik voor hun zusje ook een kleedje wilde maken, immers die maakte ik voor al haar kleinkinderen was hun redenering. Dat ik niet de oma van dat zusje ben, ach ik leg het wel uit, maar toch het was hun zusje. En daar hebben ze groot gelijk in. En was de boodschap het moet wel roze zijn want ze houdt van roze. Heerlijk het hummeltje was nog niet geboren en had al smaak.


Dus roze werd het, ik had ze wel aan het werken gezet, ze moesten dus een tekening voor hun zusje maken. De tekeningen heb ik gescand en geprint op stof en verwerkt in de quilt.
Menno tekend dan een heel verhaal, met de auto naar het ziekenhuis, en een vliegtuig wat door de lucht vliegt naar de zon.
Jasper heeft een echte prinsessen tekening gemaakt, nee geen gouden kroon maar een groene, staat leuker bij haar roze kamer zei hij.
Oh ja en oom er moeten ook nog harten in want dan weet ze dat wij haar lief vinden.
Omdat ik bij geboorte's altijd afwacht hoe een en ander verloopt heb ik deze dus afgelopen week gemaakt, de jongetjes zijn er erg blij mee en nemen de quilt vanavond mee als zij naar hun vader en "hulp"moeder en zusje Colinde gaan.2 opmerkingen:

hannie zei

Ook ik had die vergissing begaan,door te denken,dat jij de oma was! Maar dat doet er niet toe natuurlijk,voor de jongetjes is het geweldig toch! En zeker als hun oma zo'n mooi "kleedje" heeft gemaakt! Prachtig hoor.

Dees zei

oh wat is het boxkleedje mooi geworden Mia. Tekeningen, hartjes, roze en een nieuw zusje. Weet je, ooit zullen ze weten hoe het is maar dan is het al hun echte zusje toch? Lief van je om zoiets persoonlijks te maken enkel en alleen omdat Menno en Jasper 'van jou zijn'. Kanjer! liefs, Dees