Translate

vrijdag 15 januari 2010

Bee Movie Stars

Zo de tweede bee van het nieuwe jaar, nou ja voor mij de eerste want vorige week was het weer nou niet zo geschikt voor mij om eens op pad te gaan hoe leuk ik de bee ook vind. Nee dat weer was een lelijke spelbreker. Na alle kussen en wensen (mocht nog wel) voor 2010, werk van elkaar staan bewonderen. Prachtig hexagon werk van Hilly, mooie warme kleuren effen en met patroon van zijde. Hier heb ik nog geen foto van gemaakt maar dat komt nog.
Agaath heeft haar theemuts af, zij is een betrekkelijk nieuwe quilter dus hebben wij met zijn allen haar inspanningen op de voet gevolgd. Hartstikke goed dat het gelukt is.
Maria heeft voor haar zus deze quilt gemaakt, ze maakt traditioneel patch en quiltwerk en deze ziet er natuurlijk weer goed uit. Je zal maar een zus als Maria hebben, wordt je leuk verwend.
En dan deze, deze is ook van Maria (links op de foto) van allemaal japanse stoffen gemaakt tijdens een lange winterreis richting Spanje. Deels in de auto en natuurlijk ook in de caravan. De achterkant ziet er ook prima uit, een leuke stof van Ikea.


Geen opmerkingen: