Translate

woensdag 30 december 2009

30-12-1971 <-> 30-12-2009

Vanmiddag om 15.15 uur is het 38 jaar geleden dat ik mijn ja-woord gaf aan mijn lief. Dat gebeurde twee jaar na onze eerste kennismaking in 1969. Met andere woorden wij kennen elkaar 40 jaar.
Ach toen nog jong, mooi en bijzonder slank. Geen grijze haren en met een vol vertrouwen dat ik een leuk leven had en tegemoet ging.

En dat leuke leven heb ik. Als je zo de som van alle gebeurtenissen bij elkaar optelt ben ik een gelukkig maar ook een tevreden mens. Wij kregen een jongen en een meisje, zij kregen gekke vaak impulsieve ouders die altijd wel in zijn voor aparte dingen die het leven zo leuk maken.
Van twee zijn we gegroeid naar een totaal van 7 grote en kleine mensjes.


Ik had 40 jaar geleden niet kunnen denken dat ik het met die vervelende eigenwijze militair zo goed zou hebben als hij niet heel veel moeite voor me had gedaan.
5 opmerkingen:

hannie zei

Proficiat Mia en Jan!
Wat een leuke foto's van de trouwerij en ook de laatste .Geweldig! Ik hoop en wens dat jullie nog heel veel jaren van elkaars gezelschap kunnen genieten!

Dees zei

Gefeliciteerd Jan en Mia! Geweldig op de trap in het stadhuis van Rotterdam (toch?) samen met wederzijdse ouders. Maak er een klein feestje van vandaag en we spreken elkaar weer in het nieuwe jaar. Dikke kus en BLIJF genieten van die eigenwijze militair (ik wist niet wat ik las!!)

Miekequilt@hotmail.com zei

Ha Mia en Jan,
gefeliciteerd!
Mieke en Jeroen

Wil Opio Oguta zei

Gefeliciteerd Mia en Jan!

corry zei

Nog van harte gefeliciteerd! En ook de allerbeste wensen voor 2010!