Translate

donderdag 17 september 2009

woensdagavond

Bijna iedere woensdagavond komen de drie meisjes bij mij thuis om te ondervinden wat quilten betekend, ik geniet van die avonden. Van de gesprekken, van de ideeen en van het quilten. Soms is er een vergadering van de kerk, of een vergadering van school, of er word een kind uit Zuid-Amerika in huis opgenomen, maar als het even kan dan zijn ze er.
Desiree, heeft de smaak te pakken. Haar treeskirt is klaar voor de kerstboom, haar andere project maria met kind in glas in lood vordert ook al aardig dus die kan ook aan de muur tijdens de kerstdagen. Marijke is een echte hexagoniet geworden, heeft ze de ene klaar dan is ze al weer met een andere bezig. Marijke maakt voornamelijk met de hand little quilts of love.


En angelika is met de rand van haar glas in lood roos bezig, ik zag de border bij iemand aan de muur hangen en dacht dit is iets voor angelika, met veel passen en meten een goed patroon gemaakt die voor haar quilt geschikt is. De kleuren springen eruit, ik vind het heel mooi worden.

3 opmerkingen:

Ellen zei

Prachtig Mia ,de glas en lood is geweldig.
Ellen

hannie zei

Dat is toch het belangrijkste van jullie bijeenkomsten, de gesprekken samen en over het quilten! En dan komen er ook nog prachtige werstukken uit voort! Geweldig toch?

desiree zei

Ja, wat een geweldige avonden hebben wij bij jou en wat wordt de glas in lood van Angelika prachtig!! Je ziet het nu nòg beter op de foto. Tot woensdag! x