Translate

zaterdag 4 april 2009

tussendoortje bij de movie stars


De tussendoor bee was bij Annie, ach dacht ik, nog gezellie ook, zo voor de paasemus, weet je wat ik haal wat aardigs voor haar. Zo gezegd, zo gedaan. Een half stenen ei met violen geeft toch een vrolijk gevoel.
Maar terwijl ik bij Annie aan de koffie zit en zie dat de een na de ander met een vrolijk bloemetje/plantje komt binnen zeilen ging er ineens een lichtje bij mij branden. Oh hemeltje het is de verjaardag van Annie. Het schaamrood op mijn kaken want ik had natuurlijk weer eens niet op de verjaardagslijst gekeken.


Ik laat de foto toch zien, vind deze quilt heel bijzonder. Ik ben al heel lang zwart/wit stofjes aan het verzamelen om eens iets anders te maken. Maar Mieke was me voor, nou ja eigenlijk haar dochter want daar is deze quilt voor. Mieke heeft de quilt door laten quilten door Elly Prins en ik moet zeggen een patroon naar mijn hart, al de draaiingen zorgt er voor dat het ondanks de twee kleuren toch een wervelende quilt is.De achterkant is helemaal wit en door het zwarte garen komt het patroon hartstikke mooi uit, je bent bijna geneigd om dit boven te leggen.

3 opmerkingen:

Mary zei

een mooie quilt van Mieke !!! maar ik zie ook een mooi kussen met Flipje erop !

Mieke zei

Het garen is niet zwart, maar donkergrijs.
Zaterdag krijgt Maaike de quilt.
Mieke

hannie zei

Erg mooi,de zwart-witte quilt! Het is natuurlijk geen probleem voor je, om ook een zw-w.quilt te maken. Daar maak je dan "gewoon" een bijzonder ontwerp voor!
Succes!