Translate

vrijdag 19 december 2008

Movie Stars


Het was weer een leuke gezellige boel vanochtend met de filmsterretjes. Leuk dat er een nieuw lid bij is gekomen. Vele neuzen immers maken het gezelliger. Lekkere koffie en een kerstkrans erbij, nee niet die bak die hierboven staat. Wel zelf gemaakte kerstkaarten. Zou niet kunnen in het buurthuis waar wij zitten. Maar het geeft een beetje de sfeer weer. Omdat wij weer een groeps ding maken voor de mini tentoonstelling van het Gilde zijn we met de gemaakte blokken aan het stoeien geweest om een leuke samenstelling te krijgen en dat is aardig gelukt.

Vanmiddag heb ik bij een supermarkt hier in Almere gestaan om etenswaren in te zamelen voor de lokale voedselbank V.L.A. wat een aardige mensen zijn er toch, gul maar ook de opmerkingen zijn van harte gemeend. Het valt mij op dat er maar weinig mensen zijn die zich niet geroepen voelen om iets voor een ander te doen. Misschien dat dit nog het effect is van Rene en Natasja Froger is, maar het is hartverwarmend. Dus hierbij een dikke kus voor al die Mederlanders die ook aan hun naaste denken.

This morning again a nice bee with the moving stars, we have a new member and that is good. Different faces and different techniqs. There was coffee and christmas cookies and a lot of self made christmas cards.
In the Netherlands is a foundation called the Foodbank, they collect food for those who can not buy that because they dont have enough money to bey it for there selfs. So this afternoon I was one of the collectors and it is amazing too see howe generous the dutchie's are. So this christmas there will be enough food for the christmas days.
So for all those dutchie's who has given a big big kiss

1 opmerking:

hannie zei

Je dag was goed besteed Mia! Wat fjn toch, dat er zoveel mensen bereid zijn te geven voor een goed doel.Jammer dat het nog steeds hard nodig is.Maar op deze manier kun je een steentje bijdragen!
Leuk,dat jullie zo actief zijn met de Movie Stars.We zien jullie quiltje straks zeker op de tentoonstelling!