Pagina's

Translate

vrijdag 30 juni 2017

1e zomerbee van de Movie Stars

Vanmorgen hadden we de 1e zomerbee van de Movie Stars. De zomerbee is de vervanger van de gewone twee wekelijkse bee in het buurthuis. Al een x aantal jaren is de start bij mij thuis. Heerlijk vindt ik dat, leuk om de sterren bij mij thuis te ontvangen en te verwennen. Ja dat laatste is belangrijk, ach waarom zullen jullie denken. Nou ik ben zo'n doos die altijd de verjaardagen vergeet. Natuurlijk heb ik een agenda bv op de mobiel en pc en op tafel zelfs op de wc maar toch vergeet ik telkens de gelukkige te feliciteren. Het is echt geen onwil maar ja noem het onkunde. Dus als de zomerbee tijd aanbreekt roep ik altijd begin maar bij mij, want dan maak ik goed wat ik het hele jaar vergeet. Dus wat lekkers bij de koffie, een tomatensoepje en een champignons soepje + allerlei toevoeg dingen en een stokbroodje.



Oeps niet iedereen staat erop.


Ook verzin ik elk jaar een workshop die de dames uit hun traditionele quilt patroon kan halen. Deze keer had ik bedacht dat het een vlechtwerkje maar moest worden. Ik had een aantal stroken voorgesneden en op A4 formaat een piepschuim prikmat waarop ze het kunnen gaan vlechten.
Als ze thuis een en ander gaan doorstikken met leuk garen dan kunnen ze daar twee kaarten, twee atc en een boekenlegger uitsnijden. In de trutten tasjes heb ik nog wat versierdingetjes gedaan zodat de creativiteit haar slag kan slaan.


Even een voorbeeldje zoals ik het bedacht had.


Ach en toeval bestaat niet, zoals ik alle anderen altijd vergeet, had ik ooit bedacht het goed te maken met de workshopjes op de eerste zomerbee en toevallig ben ik ook jarig. Enorm verwend door de dames en echt dat was niet nodig, heb ondertussen een nog groter schuldgevoel (ha ha echt niet).

Tja en dan zit het er weer op, jammer was weer een heel geklep.


2 opmerkingen:

miekequilt zei

Gefeliciteerd. Wat een leuke workshop had je bedacht. Naai je gewoon op het vlechtwerk of leg je er eerst tule oid op?

Hannie de Beer zei

Nog proficiat! Leuk idee voor een workshop had je bedacht, zo'n Bee is gegarandeerd een succes!