Translate

maandag 13 februari 2017

Werd het toch nog een leuke zondag

Allereerst ik haat de kou- de sneeuw- de ijzel-hogere thermostaat- en dat al vanaf mijn vroegste herinnering, dus geen skiën of bobsleeën of jodelen vanaf een witte berg ergens in het midden van Europa. Nee ik verlang vanaf de herfst naar de lente. Een groot verlangen dus.

Wel kan ik profiteren van al die ellende, namelijk SNEEUWVERVEN ik had niet gedacht dat het zou lukken maar gistermorgen werd ik rond half zeven wakker en zag mijn tuin. Och dacht ik wordt het toch nog leuk, snel oude lappen die eerder geverfd waren en die ik niet mooi vond in de soda gezet en na een uurtje een lap in de emmer, een vergiet daarboven op met sneeuw en verfpoeder en daar weer bovenop een andere vergiet gevuld met lapjes - sneeuw en verfpoeder.


Mooie stille tuin


Was vaal oranje/geel en door de verflagen mooie bruine vlekken erin.

De andere lapjes varieren tussen bruin - roze en rare vlekken maar goed te gebruiken.

En natuurlijk naar Zwolle naar de handwerk en quiltdagen, ik heb daar de quilts van de Movie Stars ingeleverd die gaan hangen in Dalfsen tijdens de Mini tentoonstelling van het Gilde, ook wat verf toestanden ingeslagen en een mooie stempel. Ja al met al een leuke zondag met kletsen met bekenden en onbekenden.

4 opmerkingen:

miekequilt zei

Leuke resultaten, Mia. Ik had ook willen sneeuwverven maar het is er niet van gekomen. En ook Zwolle lukte niet. Ik wacht op nieuwe sneeuw.

Marja. zei

dat had ik ook sneeuw/stofjes verven, blijft leuk!

Hannie de Beer zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Hannie de Beer zei

Goed resultaat! Voor nog mooiere lapjes eerst de sodalappen laten drogen, maar daar had je nu geen tijd voor! Gewoon wat reservelappen weken, en in de kast leggen voor de volgende sneeuw sessie?