Translate

vrijdag 2 december 2016

Vrijdag Movie Stars

De afgelopen weken had ik niet veel te vertellen, de lappenmand vierde hoogtij en die is van de week eruit gemieterd, beetje zat al dat gepruts met artsen etc.

Nee gelukkig was het vandaag weer Movie Stars Quilting Bee.
Lekker gezellig en lekker veel geklets over van alles en nog wat. Over de adventsquilt van Tine, over de sterren die Maria en wij moeten maken, over LQOL die Trudie aan het maken is en waarvoor ik er een paar meegenomen hebt zodat Annie ze kan doorgeven aan het Flevo. Bij Marina het snijwerk voor Hilly bezig aan de eindspurt van haar hexagonnenquilt waar ze naar eigen vermoeden zo'n 10 jaar mee bezig is, wel alleen op de bee dus dan is het niet zo lang. En Jane een prachtige opzetbril showde waardoor ze wat makkelijker met de kleine dingen kan peuteren. Jacqueline met engelengeduld haar hexagonnenquilt aan het door pitten is.

En Annie? jeetje het was vanmorgen de Annie Show, prachtige quilts had ze weer klaar, nou ja de top maar wel heel mooi en de Appelcore die had wel al een achterkant en verder bedacht ze een leuk 5 december cadeautje voor ons nl Boutis of Trapunto of de Zaanse stiksteek, welke nationaliteit je wilt het is mogelijk gemaakt door Annie, iedereen kreeg een eigen pakketje met om een monogram te maken en een sterretje. Natuurlijk had ze verschillende proefstukken bij zich die ze al had gemaakt om ook als voorbeeld te dienen.


2 opmerkingen:

miekequilt zei

Wat een heerlijke dag voor jullie!! Ik denk met veel plezier aan mijn eigen movie stars tijd terug.

Hannie de Beer zei

Leuk weer zo'n Bee, en ieder voor zich laat prachtig werk zien. Gezellig toch!