Translate

maandag 12 december 2016

Renoveren en meer

Tja nog even op de valreep met het pootje omhoog, afgelopen zaterdag hadden wij in het Buurthuis samen met de Bewonersvereniging Meenten en Grienden een kerstmarkt.

Geweldig druk want er was ook een kunstijsbaantje, en gratis lootjes trekken en broodjes hamburger voor 1 eurie. Knotsgezellig en daar hou ik wel van.

Bij het opbouwen van mijn kraam ging het mis, behoorlijk mis. Afgeleid om mijn twee super hulpen antwoord te geven knal ik met mijn been tegen de punt van een metalen bank. CHIPS het bloed spoot eruit, een lieverd kwam gelijk met een EHBO doos en deed op mijn verzoek er toch maar een drukverband omheen, tja dat werkte niet echt dus toch maar naar het ziekenhuis, na een paar uur want je bent natuurlijk nooit alleen, toch maar weer naar het buurthuis want die twee knullen zouden wel even gaan verkopen. Met mijn been op een stoel erbij gezeten. En ja de verkoop was niet enorm maar wel een leuke opbrengst.


En daar zit je dan weer drie dagen op de bank of een stoel dus maar crea geweest en ben op de laptop de pagina's maar eens gaan renoveren, hoe het kan weet ik niet maar foto's zijn op de een of andere manier verdwenen 3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Dat was wel balen denk ik? Ben je weer een tijd zoet mee! Beterschap gewenst. Maar de jongens hebben het wel leuk gehad neem ik aan?

Marina Brito de Campos zei

O, wat een pech! Ik heb met je te doen in deze gezellige tijd. Van harte beterschap en hopelijk toch tot vrijdag!

Janny de Roo zei

Ja dat zijn van die plekken, waar bijna geen vlees zit en het bloed gutst er gelijk uit.....heb er als kind ook al de nodige littekens aan over gehouden. En pijnlijk ! Sterkte en een spoedig herstel Mia.