Translate

woensdag 8 juni 2016

Quilt Festival Noord Groningen


Nog een paar nachtjes slapen en dan vindt het grootste Quiltfestival van Nederland plaats. Ik denk dat dit een prachtige concurrent van St. Marie in Frankrijk is door de verschillende dorpen en locaties.

Ook mijn quilt Rebelse Gans doet mee en hangt in de wedstrijd locatie in t'Schienvat in Kantens. In heel Noord Groningen zijn prachtiger kerken en Staete's ingericht met quilts van Quilters als Mirjam Pet, Ineke van Unen, Quiltgroepen niet alleen uit Nederland maar ook uit het verre Belgie. 

Net als twee jaar geleden wordt het weer een driedaags feest, niet alleen voor de Quilters maar wat dacht je van leuke campingplekken en fietsroutes waar je niet zo gauw aan denkt. Gelukkig wordt het weer een beetje nat en een beetje droog maar dat mag mijn pret niet drukken.

Ga je er naar toe, heel veel plezier en kan je niet, wacht dan op de foto's zodat je toch een beetje mee geniet.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Natuurlijk gaan wij ook! Ik hoop je daar te zien, en wat te praten.
Ook mijn quilt Vlucht naar Vrijheid doet mee.

marjostoeckart.blogspot.com zei

ik ga weer kamperen dit keer in uithuizen. zie je vast vrijdag in kantens waar mijn 'een vlucht patrijzen' hangt. leuk die ' eigenwijze' vogel van jou weer te zien.

Quilt Quebbel zei

Hoi Mia.
Ja, ik ga zeker en mijn "kemperke" staat al bijna klaar om richting Groningen te vertrekken. Ik heb er onwijs veel zin in.
Misschien komen we elkaar nog tegen en ik ga zeker op zoek naar al die "vluchten".
Groet van Maria.

els zei

We komen je quilt zeker bekijken en hebben er veel zin in.

Marina Brito de Campos zei

Het lijkt de grootste quiltreunie van Nederland te worden! Tot daar!