Translate

vrijdag 29 januari 2016

Movie Stars

 
Vrijdag Movie Star dag, elke veertien dagen komen de meisjes bij elkaar, vol verhalen en Oh ja prachtig quiltwerk zoals deze die Trudie heeft gemaakt en heel lief door Madelon is gequilt. Wat moeten we zonder elkaar.
 
En dan deze van Jacqueline, naar een patroon en stof van K.F. al die vierkantjes snijden en dan ook nog in de goede volgorde aan elkaar zetten. Een hele grote quilt moet dit worden er moet ook nog een randje omheen.
 
 
En dan komen de blokken binnen voor onze groepsquilt voor de Mini tentoonstelling van het Gilde straks in maart in Hilversum. thema is architectuur.
 

En dan had Annie nog iets leuks, ze was aan het opruimen zei ze, goh volgens mij kan jij daar wel wat mee. De tas niet te tillen, dus vanmiddag maar even gaan snuffelen of er iets bij zit waar ik wel wat mee kan, ach en laat dat nou toch zo zijn. Zijde en fluweel en organza en voering stofjes. Ach wat vervelend zitten er nog twee jaargangen van Ariadne bij uit 1990 en 1991. Kneuterige dingen heel veel truien en truien en ....tr. In alle kleuren en prachtige niet te doen inbreimotieven. Leuk om te lezen als ik niet kan slapen .

 

2 opmerkingen:

miekequilt zei

Leuke verrassing van Annie.

Hannie de Beer zei

Leuk weer een Moviestar Bee. En heerlijk toch zo'n tas vol lappen! De tijdschriften zou je in de rubriek gratis af te halen kunnen plaatsen!