Translate

donderdag 28 januari 2016

kleine werkjes

Afgelopen week wat klein werk gemaakt,  Bij het opruimen van allerlei bladen kwam ik ook een oproep van het Gilde tegen, een art quiltje thema een perfecte wereld.
Tja maak in deze huidige tijd maar eens een droom in stof en garen. De gedachte hoe die wereld eruit zou moeten zien leverde bij mij geen ideaal beeld op.  Bij het doorbladeren van foto´s op de pc kwam ik deze tegen.
Foto genomen op de heenreis in ´13 naar New Castle, prachtige avond en zonsondergang.
 
De Noordzee 15x15 cm
 
Samen met de Movie Stars maken we bijna altijd blokken voor de Stichting Verdanda. Mooie club met mensen die dankzij de blokken veel mensen met een beperking wat warmte geven.

 

Tja dat kruis in het midden moest zwart zijn. Helemaal zwart vond ik niet zo mooi maar zwart met witte hartjes moet volgens mij geen probleem zijn.

 
En dan die kerstboom, Annie had een leuk ideetje voor de kerstdagen van ´15. Ik was dat ding kwijt dus had die niet gemaakt. Nu met de eerste bee had iedereen haar boom bij zich. Ik dus niet. Afgelopen week toch maar snel die boom geplant want het wordt w.s. een groeps inzending naar de Mini van het Gilde. En wie wil daar niet bij hangen IK dus ook.

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Beeldschoon je landschapje!