Translate

zondag 9 november 2014

3 kleuren restanten

Ik heb voor een project wat groen en blauw ingedachte gehad. In mijn verfarchief had ik nog klaar staan 1 oplossing citrien en 1 oplossing navy blue. En dan krijg ik een tante Til gevoel over mij, je weet wel de familie knots. Dus ik ook een druppeltje hier en een druppeltje daar en klaar! Dan komt mijn probleem om de hoek kijken, nl geduld. Nee dat heb ik niet, als iets vandaag klaar moet zijn dan is dat in mijn beleving gisteren. Maar deze keer had ik een lieverd in de buurt die mij verbood om eerder dan 24 uur te gaan spoelen. En hij had gelijk natuurlijk, de lappen zien er geweldig uit, eigenlijk zonde om daar een mes in te zetten. Nou heb ik dat wel vaker, maar goed deze week ga ik snijden.
 
 
Ach en als je dan toch bezig bent, er is nog een beetje zwarte oplossing, hier is mijn 2 tinten grijs, die ander 48 komen er dus niet aan.


9 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

leuk als wat geklodder van tante til zoiets moois oplevert ! wordt vast een prachtig geheel, groeten van liesbeth

Leny Huneman zei

Die tante Til is goud waard.
Heerlijke kleuren

miekequilt zei

Tja, geduld. Dat vind ik ook lastig als ik aan het verven ben. Maar de ervaring leert dat de resultaten echt mooier zijn. Ben benieuwd wat het worden gaat.

Hannie de Beer zei

Goed dat je geduld hebt gehad, het resultaat is uitstekend!

Marina Brito de Campos zei

Mooie tinten.

Nienke zei

Tante Til, zou dat familie van me zijn :-), prachtige lappen!

Quilt Quebbel zei

Hallo Mia,
Wat een mooie kleuren!
Gelukkig dat je PA jouw zo goed kan begeleiden!!??
Dat is vast een exclusief persoon, hihi.
Groet van Maria.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Wachten is echt beter maar ik heb van de zomer ook een keer de stof na uitwringen in de dichte plastic bak in de magnatron gezet voor 3min. volle sterkte en toen na half uur rusten gespoeld waren de kleuren ook heel goed helder. Maar je blauwen en groen zien er mooi uit.

10ekequilt zei

Mooie kleuren!! Je geduld is dik beloon.
Veel plezier met het verweken ervan.
Groetjes 10eke