Translate

maandag 11 augustus 2014

Birmingham

En daar hing dan mijn criss-cross through the summerfields.
Wat leuk om te zien hoe ze het Nederlandse aandeel hebben opgehangen, wel een beetje slordig zouden wij hier toch iets beter doen.
 
 

Maar dat mag mijn pret niet drukken, als basis de bloemen van Kaffe Fasset de fietspaden van zelf geverfd groen net als de damesfiets in nieuw bruin!


6 opmerkingen:

miekequilt zei

Hij hing schitterend. Niks slordig , vond ik. Ik stuur je nog wel een foto.

Ineke zei

Ja leuk ik heb het gezien. Ik vond het ook een beetje slordig.

Hannie de Beer zei

Leuk zeg! Ik heb het niet in het echt gezien, maar het lijkt me best netjes hangen.

marjolijn zei

Altijd leuk als je werk op een tentoonstelling hangt. Vorig jaar hing het Nederlandse werk daar ook heel slordig. Jammer is dat toch. Dit ziet er inderdaad wat schots en scheef uit.

Marina Brito de Campos zei

Hoi Mia,

Ik vond het heel leuk om jouw quiltje te zien hangen. Ik wist niet dat je ingestuurd had en het was daardoor een leuke verrassing. Ik vond jouw quiltje en die van Marleen, die er boven hangt, de leukste van het Nederlandse paneel. Al waren de anderen ook heel leuk.
In eerste instantie vond ik het ook een beetje slordig hangen. Maar toen ik goed rondkeek, zag ik dat alle panelen op deze manier opgebouwd waren en dat had wel iets speels. Het was volstrekt niet storend en het zag er echt niet uit alsof er niet voldoende aandacht aan was besteed. In tegendeel. Het was een leuke tentoonstelling.
Groetjes, Marina.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Gefeliciteerd dat jou quilt was geselecteerd. De quilts waren al wel te zien op het blog van het Quiltersgilde maar daar hadden ze geen namen vermeld van de quiltsters. Het werk van net iets verschillende maten naast elkaar blijft moeilijk tot een perfect geheel te maken maar het ziet er heel zomers uit.