Translate

zaterdag 16 november 2013

Op Weg Naar Art

Het was weer Op Weg Naar Art - dag.
Zo leuk om al die creatievelingen weer te zien. Feestje gevierd voor Jose, waar wij bookpages voor hadden gemaakt. ook de tassen bewonderd van Marjolijn en Jose, het gevouwen boek van Wil gezien en weer een handige demonstratie van Marjon met Inktense potloden. Het verhaal van Rik en haar quilt die nu op weg is naar Berlijn, De voortgang van de vakantie van Aart, hele mooie bloemen van Hennie, het vlechtwerk van Hilly, Leuke quilt van Marijke van restanten van quilts 
En heel veel aansporingen over hoe wij (ik) anders kunnen kijken naar het werk waar we mee bezig zijn. 
 
 
S 'middags zijn we aan het zoeken gegaan naar onderdelen van bomen die we kunnen uitvergroten.
Natuurlijk had Marjon iets anders ondertussen bedacht, wel het zoeken maar die bomen konden volgens mij de boom in. Wel leer je op die manier naar een ontwerp zoeken.
En elke keer dat ik thuis kom zit er zoveel in mijn hoofd dat ik niet kan slapen, de ene suggestie na de andere dwarrelt door mijn grijze massa, maar ook het mee denken van de anderen is heel waardevol. Het zet je soms op een heel ander pad dan dat ik dacht.
En nu maar aan de slag met wat ik nu weer geleerd hebt, moet ondanks alle feestdagen toch wel met iets komen begin januari.

4 opmerkingen:

miekequilt zei

Wat een inspirerende dag lijkt me dat.

Ineke zei

Dat volle hoofd dat ken ik. Lekker brainstormen dus.

Aart zei

Met mijn mp4-speler heb ik rust gekregen op weg naar huis. Het was zeker een inspirerende dag. Gisteren heb ik nog Neocolor 1 en 2 gekocht op de patchwork en quiltdagen, gelukkig genoeg tijd voor de volgende afspraak.
http://quiltaart.blogspot.nl

Hannie de Beer zei

Een zeer creatief weekend! kan me voorstellen dat je hoofd vol zit van alle ideetjes en je meteen aan de slag wilt gaan!