Translate

woensdag 6 november 2013

Leuk, oh zo leuk

Wat kan een mens toch blij zijn, mijn dag wordt naarmate ik bezig ben met de mogelijkheden van die machine steeds leuker.
In Veldhoven heb ik diverse machines bekeken en ben bij Niessen in Veenendaal uit gekomen met een Janome memory craft. Hele prettige zaak waar ze alle tijd voor mij hebben vrijgemaakt om alle technische zaken duidelijk te maken.
 
Een geweldige machine die bij gas geven niet gaat dansen op je tafel, die een mooie steek laat zien en heel handig in te stellen is als je het programmaboek erbij gebruikt.
 
 
En ja lieverds van Op Weg Naar Art, ik ben stroken aan het stikken geweest, en wat zo leuk is, ik snap nu die kniehevel en die automatische draadafsnijder.

7 opmerkingen:

marjolijn zei

Wat heerlijk je zou enthousiast bezig te zien. Ik zie volgende week vast en zeker wat je aan het maken bent. En je geniet duidelijk van je nieuwe machien!

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Fijn dat je zo'n plezier hebt in de nieuwe naaimachine ik kom hem zaterdagochtend bekijken en wat je er al op gemaakt hebt.

Aart zei

Geniet van je nieuwe machine en de kniehevel. Bij mij gaat de coördinatie niet goed om zowel het pedaal als de kniehevel met rechts te bedienen, dus mijn pedaal bedien ik met links.
http://quiltaart.blogspot.nl

Sis Voorn zei

Kniehevel ??? vraagt een tot nu toe met de hand quiltster ;-)
Geniet lekker van je nieuwe aanwinst...
Ik ga maar eens googelen !

Hannie de Beer zei

Dat is zeker genieten, een nieuwe Janome met allerlei foefjes , geweldig! Krijgen wij Zaterdag dit werkresultaat te zien?

miekequilt zei

Gefeliciteerd. Er gaat niets boven een goede naaimachine. En de kniehevel: ik kan niet zonder.

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Gefeliciteerd met je nieuwe naaimachine. Uit ervaring weet ik dat hier als een kind zo blij mee kan zijn. Geweldig, heel veel plezier.