Translate

donderdag 29 augustus 2013

Flevo Story deel 6

En wat mij betreft voorlopig het laatste verhaal over mijn logeerpartij in het ziekenhuis. Gisteravond kreeg ik groen licht ik mocht vandaag naar huis.
Jeetje wat heb ik mijn poppenhuis gemist en natuurlijk Bella. En natuurlijk mijn lief Jan.
Ik zit nu lekker in de tuin onder de luifel bij te komen, ontslagen worden uit een ziekenhuis is geen kwestie van jas aan tas mee en wegwezen.
Nee allerlei doctoren hebben nog iets in te brengen, afspraken maken met de dermatologie en vervolg afspraken bij de internist. Denk je dat je dan weg kan? Nee want ik wil weten hoe nu verder met mijn episilas pootje. welke behandeling thuis hoe wordt het geregeld met de zorgverzekering want dit kan nog even gaan duren. En dan welke wondbehandeling, terwijl ik plat lig laat het vel los en om ontstekingen te voorkomen heb je weer een ander plan nodig. Oh wie gaat u elke twee dagen verzorgen? hebt u dat al geregeld met thuiszorg? Nee ik heb een hele lieve vriendin die mij komt helpen een verpleegkundige die ervaring blijkt te hebben met mijn soort pootje.
En dan eindelijk in de rolstoel naar buiten, staat er een enorme vrachtwagen geparkeerd op de plek waar je patiënten op kunt halen, dus wachten en nog eens wachten, maar dat was lekker buiten in de frisse lucht.


Thuis sprong Bella me tegemoet de lieverd had me toch gemist en ik haar ook. Dat zij ondertussen besloten had om haar ras eer aan te doen om te gaan slopen vond ik deze keer minder erg.

En nu even pas op de plaats even bij komen voordat ik weer actief met mijn handen bezig ga zijn.

6 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Fijn om weer thuis te zijn. En fijn dat je een lieve vriendin hebt die je kan helpen.Van harte beterschap.

Aart zei

Fijn dat je naar huis mocht, doe maar rustig aan en geniet van je eigen bed.
http://quiltaart.blogspot.nl

Hannie de Beer zei

Geweldig, dat je weer lekker in je eigen bed kunt slapen!
En nu maar snel helemaal beter worden.

Janny de Roo zei

he he ...geen gedoe meer....bijkomen kun je thuis ook !

Quilt Quebbel zei

Welkom thuis, Mia.
Ook thuis rustig aan doen en ik hoop dat je snel weer goed "uit te voeten" kunt.
Groet van Maria.

marjolijn zei

Wat heerlijk dat je weer thuis bent. Eerst maar even bijkomen en lekker genieten! Het valt tegenwoordig niet mee als je wat hebt. Laat je maar lekker verwennen.