Translate

vrijdag 8 maart 2013

Movie Star Bee

Het was weer een gezellige boel vanmorgen bij de Movie Stars, bijna iedereen was er een paar uitgezonderd ivm verjaardagen maar verder werd er genoeg gekletst.
 
 
Maria had haar mistery van het Quilters Gilde bij zich, ze heeft er een jaar lang elke driemaanden aan gewerkt en ziet er heel leuk uit, een beetje country door de stoffen en kleuren maar in het echt heel mooi gemaakt.
 

 
Marina heeft zich gestort op de lieve heers beestjes, het kindje die deze krijgt zal er heel blij mee zijn, de achterkant is van alfabeth stof en heel kleurig en handig je kan deze dus aan beide kanten gebruiken.
 
Hilly is met Jacobus bezig, wat een leuke aap. Maar een heel gepuzzel om die te maken, ze is met vier naalden in de weer. Ik moet er niet aan denken zou elk moment ruzie hebben met die pennen en het werk zou bij mij heeeel snel in de misluktemand terecht komen.
 
 
Het boekje is van Anita en daar staan apeleuke apen in.
 
 
 
Trudy was heel gezellig aan het proberen om een een kubuspuzzel in elkaar te puzzelen, en je weet dan wat er gebeurt. Er zijn maar liefst 8 quilters die het denken te weten maar met hulp van Mieke is ze er uit gekomen denken wij. Jaren geleden had ik er ook een paar gemaakt, leuk werk vond de vijf cm blokken best klein en heb er een van 10cm blokken gemaakt. Waar ze gebleven zijn?

Geen opmerkingen: