Translate

vrijdag 28 september 2012

Movie Star Bee

Vanmorgen weer een hele leuke ochtend gehad met alle filmsterretjes, een aantal had ik de hele zomer niet gezien ondanks de zomerbee's die wij dan bij elkaar thuis houden. De 1e keer dat wij weer naar de filmwijk konden was ik nogal ziek en had heel wat gemist bleek vanmorgen. Gelukkig kunnen we heel goed kletsen.
 
 
Maria had een briljant idee, gut waar vervoeren wij toch allemaal onze dingetjes in. Ze heeft een hele fotoreportage gemaakt van de verschillende bakjes en bakken.
 
 

En dan dit nog, gisteren ben ik even aan het verven geweest, mijn verf was zo goed als op en bij het hobbywinkeltje in haven zag ik zakjes Marabou verf. Och wat leuk toch nog even kliederen. Deze verf is heel handig en supersnel. De eerste is een restje ikeastof, daarna een geknoopte oude witte linnen broek dan de andere pijp helemaal effen en dan twee stukken fluwelen gordijnstof met polyster motief. Dat motief zag ik pas goed toen de stof droog was.
 

3 opmerkingen:

Quilt Quebbel zei

Je maakt me steeds nieuwsgieriger, wat een leuk effect met dat verven. Ik denk dat ik........ misschien ook 'n keer ga verven.
Lieve groet, Maria

Hannie zei

Die verf moet ik toch ook eens probreren als het gemakkelijk en snel gaat.Leuk kleuren!

Corinne zei

Die Marabou werkt heel goed, mooie lappen geworden.