Translate

zaterdag 24 maart 2012

Album Amicorum en Movie Star Bee

Van Christel kreeg ik deze Amicorum, lijnen die door het leven lopen. Heel toepasselijk zoals de voor en achterkant bij elkaar horen.
En er was natuurlijk weer een Movie Star Bee, het was alweer een paar weken geleden dat ik er ook bij was. Mieke heeft een enorme quilt in tweeen gedeeld, natuurlijk gemaakt van de stoffen van Kaffe F. ziet er weer geweldig uit, wil je zo onder duiken op de bank met deze.
Annie heeft een schitterende quilt gemaakt van Provencaalse stoffen, wat een mooi bonte quilt is dit. Het nodigt uit om de Provence in te duiken.

Ach en als half Nederland aan de vingerhoedjes is, waarom doet zij er dan ook niet aan mee, zij? Nou Annie. Het leuke zijn de middenbanen die ze gemaakt heeft zodat het een hele speelse quilt is geworden.

Vandaag is de laatste dag van de Miniatuurtentoonstelling van het Quiltersgilde, jammer dat ik er vandaag niet naar toe kan, ik hoop dan ook dat ik hier en daar foto's tegenkom, want ik hang er samen met de De-Uitdaging en met de Movie Stars.

4 opmerkingen:

Hannie zei

Altijd een verrassing als er weer een Amicorum in de bus valt! Ook weer telkens anders. Er worden prachtige paginas gemaakt over en weer!
En ook bij je Bee is er telkens wat nieuws te zien. Nu weer die prachtige vingerhoedjesquilt,en de quilt met allerlei verschillende stofjes. Leuk hoor zo'n dagje!

Anoniem zei

I love what yоu guys агe usually up too.
This sort of clever work and cοverage! Keеp up the gгeat works guys I've incorporated you guys to my blogroll.http://bethel.patch.com/events/hunted-season-1-episode-8-snow-maiden-watch-it-for-free-online-stream
Also see my website - Hunted Season 1 Episode 8 Snow Maiden

Anoniem zei

Ӏ useԁ to be able tο find goοԁ іnfο fгоm your content.
Flashpoint Season 5 Episode 10 A World of Their Own
Also visit my website Flashpoint Season 5 Episode 10 A World of Their Own

Anoniem zei

I usually do not leave a respοnѕe, but ӏ геad
a ton οf responѕеs on "Album Amicorum en Movie Star Bee".
Ι do hаѵe 2 questіons for
уou іf it's allright. Could it be just me or does it give the impression like some of these remarks appear as if they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are posting on additional sites, I would like to follow you. Would you list of every one of all your shared pages like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?http://www.gather.com/viewArticle.action?articleId=281474981789686
Have a look at my weblog ... Watch Merlin Season 5 Episode 9 Online