Translate

zondag 13 november 2011

Album Amicorum

Wat gaat een week toch snel voorbij, weinig tijd gehad om iets te melden. Dus het is zondagmorgen vroeg, lekker met een kop koffie even mijn nieuwe Album Amicorum op het blog plaatsen.
Deze is voor Trees van de Fibermailgroep, leuk om te maken. Bijna iedereen gaf een voorkeur voor kleur en materialen op behalve Trees, doe maar wat was haar opmerking.
Bij de Duikvlucht-Bunschoten bijeenkomsten hadden we van Dineke Ugen het samensmelten van stoffen onder de knie gekregen. Leuk werken is dat, je maakt van repen een nieuwe basis en die stik je vervolgens door. Deze is van kleurtonen batikstoffen.


En zoals het in de oertijd ook de bedoeling was schreef je op de achterkant een versje of gedicht. Met de naderende kou vond ik deze wel heel toepasselijk.

Verder ben ik heel druk geweest met Marjo Stoeckart voor de naderende tentoonstelling in februari voor De-Uitdaging. Het is leuk om de neuzen op een kant te krijgen en een goed draaiboek te maken want met 14 verschillende quilters heb je natuurlijk ook 14 verschillende ideeën.

En Jasper kreeg zijn loopgips, tenminste een schoen is dat tegenwoordig. Och zei de gipsmeester wees maar niet bang dat hij er wild mee gaat lopen!!!!!!!! Volgens mij kent die gipsmeester onze jasper niet, hij is nl de schade van een week zitten behoorlijk aan het inhalen.

3 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Mooie AA met prachtige kleuren. groeten van liesbeth

Hannie zei

Een mooie vormgegeven pagina lekker "strak" met prachtige kleuren!
En inderdaad: Je zet ons lekker aan het werk!

janneke zei

Wat mooi om op deze manier stof te verwerken!