Translate

dinsdag 4 januari 2011

mistery

Het einde van 2010 had ik me iets anders voorgesteld, inplaats van leuke familiedingen lag ik in bed, eerst een behoorlijke verkoudheid die zich om zette in griep en die veroorzaakte weer een heftige bronchitis, waar ik nu beetje van begin op te knappen.
Maar een van de leuke dingen waar ik me mee vermaakt hebt was de mistery die Trees van de Fibermailgroep bedacht had. Af en toe een half uurtje puzzelen en na 2 weken is dit het dan geworden.
De opdracht was heel simpel, maak een papierenpatroon van een driehoek, trek vier lijnen, je krijgt dan 5 patroon delen in deze driehoek, vermenigvuldig dit 6 maal, gebruik minimaal 5 a 8 stofjes en rommel die dan door elkaar, zet de driehoeken aan elkaar en hup daar is een enorme hexagon. Leuk om te doen ook als je niet lekker in je vel zit.

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Volgens mij was dit het beste medicijn dat je je kon wensen. En dan nog met een leuk resultaat ook!

Nienke zei

Ja lijkt mij ook een oppepper als start van het nieuwe jaar, mooi!

Hannie zei

Je hebt er een mooi werkstuk van gemaakt Mia. ondanks je griep Het is soms goed om bezig te zijn met leuke dingen als je niet helemaal in orde bent. Gaat het nu weer goed? Griep heeft meestal een lange nasleep.

Suus zei

Hij is erg mooi geworden Mia, het blokjes stofje doet het ook zo leuk in deze quilt. Gaat het weer een beetje beter met je? Gr Suze

Janny zei

Deze is weer totaal anders....ik zag net ook zoiets bij Hannie. Wordt leuk hoor !