Translate

vrijdag 19 november 2010

Movie Stars

He dit was zo'n ouderwetse gezellige ochtend, iedereen was er en er is ook een nieuw lid bijgekomen.

Jane kon er vanochtend maar heel even bij zijn, Annie onze queenbee had weer heel wat te vertellen, zo had zij het over haar workshops in Buren over de Regiodag in Swifterband en had van de laatste weer een leuk werkje meegenomen. Hilly heeft de groepsquilt van de Movie Stars gekocht en doneert het geld daarvan op rekening van De Opkikker, een organisatie hier in Almere die zieke kindjes en hun familie een leuke dag bezorgen. Verder had zij een leuke verhalen over haar trektocht langs de Donau.

Ik natuurlijk aan de koffie, maar ik luister wel hoor naar Annie die uitleg gaf over het werkje.

Maria die een trektocht over land met haar camper en lief naar en door Griekenland achter de rug heeft en daar heel verleidelijk over vertelde, ik kreeg tenminste toch wel enig verlangen naar zo'n lange tocht en dan ook nog naar Griekieland hm toch maar eens ergens een Jackpot zien te winnen.

Zonder woorden
En dit is Madelon, zij kwam vanmorgen voor het eerst en liet practig werk zien. Deze pyramide ziet er in het echt schitterend uit.
En Mieke, tja die was vandaag onze hoffotograaf, natuurlijk was ik mijn toestel vergeten maar gelukkig heeft zij een mobiel die alles kan dus ben ik een beetje gered. Ook zij had weer iets leuks te vertellen, ze is wezen Shibori verven bij Ans Kastein en had mooie resultaten, ook gaat zij weer klusjes doen voor het Quilters gilde.


2 opmerkingen:

Hannie zei

Een heel veelzijdige Bee! Vooral de pyramidequilt is het bekijken waard!

Corinne zei

Wat een leuke gezellige groep.