Translate

maandag 8 november 2010

Duikvlucht - Bunschoten

Vrijdag 5 en zaterdag 6 november had ik samen met nog 11 andere quilters onze eerste Duikvlucht dag in Bunschoten. Duikvlucht staat voor 4 bijeenkomsten per jaar onder leiding en inspiratie van Dineke Ugen.

Het begon al goed, we moesten kleuren gaan mengen. Reepjes stof van licht naar donker, effen of bewerkt het maakte niet uit.

Dan een volgende kleurenmengeling, ga met je resten van licht naar donker, volgens de kleurenkaart, of je ging van geel naar blauw of van rood naar groen langs de secundaire kleurenlijn. Wat een gepuzzel is dat. Door stikken met fantasiegaren in verschillende kleurencombinaties.

Het totale plaatje van alle 11 (een ontbreekt door een belangrijke voetbalwedstrijd) zo bij elkaar een bonte stoet.

Een andere opdracht is het maken van een fotoimpressie in stof. Tja en die is nog niet zo ver, dat eindresultaat komt nog wel.


3 opmerkingen:

Hannie zei

Wat leuk Mia, dat je nu ook bij de Duikvlucht bent begonnen! Zoals ik zie hebben jullie ong. dezelfde werkwijze als wij bij de eerste bijeenkomst! Zijn jullie ook eest het bos in geweest? Ennne: Hoe is de bijeenkomst je bevallen?

marjolijn zei

Wat leuk ik kan bijna hetzelfde zeggen als Hannie. Ik ben een week geleden in Groningen begonnen. Dit is zo herkenbaar. Wij zijn begonnen met een wandeling in het Noorderpark.
groetjes, Marjolijn

christina zei

grappig om te zien hoe iedereen zo'n opdracht weer anders uitvoert.