Translate

dinsdag 10 augustus 2010

Mijn verhuizingen voor de Uitdaging

Verhuizen was het thema van de groep de Uitdaging, toen dit bekend werd wist ik niet wat ik ermee aanmoest, ik heb het terzijde geschoven en gelaten voor wat het was. Het was immers druk genoeg in ons poppenhuis.

Toch blijft zoiets borrelen, ik heb dan regelmatig iets van wat moet ik ermee, wat kan ik ermee, hoe doe ik het. Heel expressief met allerlei toevoegingen, of simpel, welk ontwerp zou ik kunnen maken, etc etc etc etc.

Lekker in het zonnetje voor de caravan tijdens onze vakantie in Friesland, kwam het gesprek over wat nog te doen. Ja zei Jan, moest jij nog niet iets voor de uitdaginge doen? Ja en dan komt er een discussie opgang over wat er al niet met verhuizen te maken heeft.

Toen bedacht ik dat ik een tijdslijn wilde maken, van geboorte tot nu. Ik ben in mijn leven ruim 13 keer verhuisd er moest daar toch iets van te maken zijn. Mijn zelfgeverfde lappen doemde voor mijn ogen op en ik bedacht dat ik voor elke verhuizing wel een kleur had. Eenmaal thuis en de vakantierommel gewassen en opgeruimd ben ik gaan tekenen, vlakken die in verhouding staan tot mijn prettige gevoel van die betreffende woning, dan een tijdslijn maken, hoe lang woonde ik daar en dan komen de jaartallen te voorschijn klopt dit wel helemaal of was het toch een jaar langer.
Ik ben dus begonnen met de kraamkliniek aan het Putseplein in Rotterdam en vandaar via via naar rechtsonder naar de Wilgengriend.

Het zwarte vlak is de trap naar.................................
Maar nu nog effe niet.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi,zo'n tijdslijn. Goed bedacht om alle straatnamen en plaatsen te gebruiken, en je gevoel daarbij in de kleur weer te geven! Best moeilijk denk ik? Maar een geslaagd resultaat!

hannie zei

Sorry ,ik ben vergeten om mijn te aan te geven,bij het bericht.Dus bij deze!

Corinne zei

Heel intrigerend geworden, jammer dat de foto niet vergroot kan worden, dan kan je de teksten beter lezen. Echter nu maak je je publiek nieuwsgierig. Heel goed gevonden.