Translate

maandag 17 november 2008

Kerstquiltje - ChristmassamplerBij Sylkamode in de Rijp was een kleine tentoonstelling/wedstrijd. In deze winkel was ik nog niet eerder geweest en omdat ik een quiltje had ingezonden eens een middagje De Rijp gedaan. We vielen met onze neuzen middenin een intocht van Sinterklaas. Wat een leuk dorpje is dit. Mooie huizen, steegjes etc etc. het oud hollandse erfgoed is duidelijk zichtbaar in de gevels.


Bij Sylka in de winkel was het heel gezellig druk. De quilts waren zowel aan de muren als op de tafels te bewonderen. Het meeste was traditioneel dus viel ik een beetje uit de toon met mijn alternatieve groene ding. Maar goed het was leuk.

In de winkel waren heel veel kerststofjes en panelen. Het paneeltje wat ik leuk vond had nog een randje nodig. Zoeken en nog eens zoeken maar daar kwam een hele aardige meneer mij te hulp, logisch hij wist wel waar alles te vinden was. Een gouden randje en een rood randje eromheen en dan maar quilten met de hand, en dat is al weer een poosje geleden voel ik aan mijn vingers. Deze komt als het goed is nog voor de kerst aan de muur te hangen. Maar dan moet ik nog even door gaan met handquilten.
In a little village in the North of Holland called De Rijp, is a little quiltshop with a big name in the quiltworld of Holland. This is a very nice village, small and with old houses, a lot of little boats for the small rivers that fload thrue this village. In the shop was a exhebition with a 20 quilts, the visitors choose the best of them. Who the winner is still onknown, I think at the end of this week we will now. I had send in Winter, a quilt that I have make for the Challange group. The most of the quilts where traditionel so my little green monster was a little bit out of order so too see.
1 opmerking:

hannie zei

Inderdaad een heel leuk stadje, en een héél leuk quiltje!
Hannie