Translate

zondag 28 september 2008

Drenthe en quiltenWe hadden besloten om er nog een weekje uit te gaan, naar Drenthe. De minicamping waar wij terecht kwamen hadden leuke buren, allemaal meisjes. Gezellig welkom dat wel. Als zij maar dachten dat wij in beweging kwamen stonden ze al aan het hekje te kijken vooral naar Famke onze spaniel.
Eindelijk de tijd aan ons zelf om eens op het gemakkie langs de bekende quiltwinkels te gaan toeren. Hele leuke tentoonstelling bij de Naaidoos in Nieuw Buinen, een heel knuswinkeltje in Borger bij de Stofmeid en wonder oh wonder daar was de vingerhoed met magneet op de top te koop. Wat een gelukkie ben daar eigenlijk al jaren naar op zoek. Ik heb er een maar stel dat ik die zou kwijt raken.
Vrijdag naar Maaike Bakker, had dat allanger in de planning maar telkens kwam daar wat tussen, leuk weerzien ik heb bij haar een workshop Impossible gedaan in Frankrijk bij La Maisson du Patchwork. Jammer dat Issabel de eigenaresse ermee gestopt is maar zij heeft in Brigitte goede opvolgster. Ook nog even langs bij Liesbeth in Frederiksoord en gelijk daar de beeldentuin bewonderd.
En toen maar weer naar Almere terug, jammer een weekje is altijd snel voorbij.

We have taken a short holiday in the north of Holland in Drenthe. We have traveld the hole province too see the quilt stores there en we have taken a lot of bycecle trips. Every day there were the cowgirls next too oure caravan too see what we are going to do. They specily like our dog Famke a Cocker Spaniel and she likes the cows too.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi, Mia. dat was'n echt nuttig vacantieweekje! Lekker even 'n aantal quiltwinkels bezoeken. Ik ken ze ook allemaal, behalve de nieuwe winkel in Frederiksoord. Die was eerst in de tramremise. Is hij leuk. En de beeldentuin de moeite waard?
Weer uitgerust? met de vinexopdracht aan de slag!