Pagina's

Translate

zondag 16 januari 2022

Van groot naar klein

 
Van groot naar klein

Als je net al ik naar een kleinere werkplek ga, dan kom je nog wel eens een dingetje tegen. In mijn vorige werkruimte had ik een strijkplank van 40 x 90 cm. en die kan ik dus niet meer kwijt.

Gelukkig heb ik een handige P.A. (mijn lief) die de decoupeer zaag gebruikt en nu krijg ik een 40 x 30 cm strijkhulpje. Lief he.

3 opmerkingen:

miekequilt zei

Fijn, zo'n handige man.

Hannie de Beer zei

fijn, dat Jan zo lief is, om dit even voor je in orde te maken! Heel handig zon plank.

Garry Jones zei

Ik had nooit gedacht dat ik ooit weer van mijn herpes zou genezen, ik heb sinds juli vorig jaar herpes, tot ik op een dag op internet op zoek ga naar iemand die een getuigenis aflegt over hoe Dr. Ogala hem helpt zijn herpes te genezen met zijn natuurlijke kruidengeneeskunde, ik was zo verrast toen ik de getuigenis zag, en ik moet ook contact opnemen met de kruidendokter (Dr Ogala) via zijn e-mail die de dame aanraadde aan iedereen die ook hulp nodig zou kunnen hebben. Ik ben deze man van harte dankbaar omdat hij mijn gezondheid heeft hersteld en mij weer een gelukkig mens heeft gemaakt. Iedereen die mogelijk met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, dient vriendelijk contact op te nemen met Dr Ogala via e-mail: ogalasolutiontemple@gmail.com of WhatsApp +2349123794867