Pagina's

Translate

woensdag 15 januari 2020

Art Almere

Art Almere

Art Almere ging naar Eike in Haarlem die de gastvrouw en bedenker van de techniek was. Ze had bedacht dat er meer gedaan kon worden met transfer verf afdrukken en heeft ons heel wat wijzer gemaakt. Je kunt met de afdrukken meer doen dan alleen een basis maken en dat hebben we geweten,  Je drukt de vellen altijd op synthetische stof af, maar dat ook Lutrador een mooie basis kan verrijken liet zij zien en ons laten doen.


Eike heeft deze afdruk op Lutrador gemaakt en uit geknipt door de zwarte ondergrond komt dit figuur mooi uit, 


Dit is mijn poging om iets te doen, meerdere afdrukken op de glansstof daar tule overheen en met een sjabloon van blaadjes daar weer op afgedrukt. Nu nog verder bewerken tot een Stoffige Dagboek.



Ook deze zijn voorbestemd om op Lutrador af te drukken.

Het was zoals altijd weer een heerlijke dag, onze chauffeur Mieke heeft ons in haar bus veilig heen en weer gereden. Door samen te carpoolen scheelde dat weer heel wat CO2 uitstoot, het was  vooral heel gezellig zo onderweg. En dan kwam de verrassing van Jeroen, die had een prachtige maar vooral een heerlijke hartige taart gebakken en dat stuk wat ik kreeg heb ik samen met een glaasje en Jan op gegeten.

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Fijn om zo te experimenteren met transferverf . Ik ben benieuwd naar je dagboekje?