Pagina's

Translate

zondag 12 mei 2019

ARTquilten in beeld in Nijkerk


KIEK NOU!

Een nieuwe trend in het ART Quilten, het beloofde een hele inspirerende dag te worden. Na het openingswoord van Inge Schoonderwoerd.


Inge en Pieternel



Kregen we een amusante Marjan van Holte, het ging over selfies of je eigen gezicht. Nou probeer ik altijd te voorkomen dat mijn gezicht ergens op staat dus wat selfies betreft NEE.


Hierna een geweldige workshop van Marijke van Welzen, hoe maak je van een detail in een afbeelding een grotere ontwerp. Door gebruik te maken van te maken van Rasterquick en de kleine vensters 1 van 2 x  cm en 1 van 5x5 cm ben je instaat om de lijnen die je tekende op je afbeelding (2x2) over te brengen op het Rasterquick  over te brengen. Zo kan je van een detail iets groots maken.


Dank je wel Marijke.


Na weer een voortreffelijke lunch (kan je wel aan de Nijkerkers overlaten).

Een workshop van Jette Clover. Het werd een leuke smeerboel, met de gel medium en water (bijna iedereen wel nat) werd een afbeelding op organza gedrukt. Mijn eerste mislukte volledig en later op katoen geprobeerd en dat leverde wel iets meer op. De werkwijze lijkt op wat ik leerde van Hannie met het maken van Fresco's


Dank je wel Jette.


En organiseren kan je wel aan Suze – Nienke en Pieternel overlaten. Helemaal weer een geweldige leuke dag gehad.

mia

3 opmerkingen:

miekequilt zei

Wat een heerlijke dag, Mia. Fijn dat alles zo goed voorbereid was en dat jullie lekker een dag genoten hebben.

Hannie de Beer zei

Een heel interessante dag! Ik ben benieuwd naar jou experimenten en resultaten straks?

els zei

Daar had ik dolgraag bij willen zijn.