Translate

dinsdag 22 januari 2019

Art Quilt in een wit Almere-Haven


Vanmorgen was het zover, wij hadden de eerste bijeenkomst van het Art Quilten in Beeld. Samen met Hilly - Mieke - Pieternel - Marianne en ik hebben we zitten brainstormen over hoe of wat wij dit gaan invullen. Wel eerst een show en tell gehouden zodat we konden laten zien waar wij zelf mee bezig zijn, prachtige quilts van Marianne en het lijnenspel waar we mee geïnfecteerd zijn. En wat concrete afspraken waar we mee bezig gaan, bv het stempelen en daar iets crea's mee doen. Maar ook verftechnieken  die anders zijn dan met de gewone verf procedés.
Volgende maand gaan we actief aan het werk.

EN HOERA ER IS SNEEUW
Ik was al jaloers op al die mensen in Oostenrijk met meters dikke sneeuw lagen maar ook getrikkerd door de media met heftige acties om sneeuw te bestrijden.
Nee ik heb mijn eigen verwend nou ja Jan heeft geschept met een emmertje prut. Wat het wordt geen idee wel kleurig hoop ik.5 opmerkingen:

miekequilt zei

Het was erg leuk, Mia. Leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. En we gaan vast veel inspiratie opdoen.

Hannie de Beer zei

Toch fijn, dat iemand blij is met de sneeuw? Naar mijn idee is stofverven ook het enige positieve wat je er mee kunt! Hier is het in de stad bar en boos...
Maar toch succes met het verven! Wel spannend de bijeenkomst van Art in Beeld , ik kijk uit naar jullie resultaten!

Leo en Maria zei

Gewéldig en heel veel succes met de groep ArtQuilten! Die sneeuw-verf-lappen krijgen vast een bestemming in een van de volgende projecten.

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مسابح بالقطيف
شركة صيانة مسابح بالقطيف