Translate

maandag 10 juli 2017

Komkommertijd??

Welnee, er is meer dan genoeg te zien en te doen. Wat te denken van de tentoonstelling in ht Oudemanhuis in Goes van diverse internationale Artquilters. Beetje ver maar wie weet die tentoonstelling duurt tot begin september.
Gisteren was ik samen met mijn lief en dochter in het Wevershuis in Leiden. Er is daar De Stijl tentoonstelling. In samen gaan van quilts - weef en viltstukken. Leuke variatie in uitwerking van De Stijl. Wat mij wel opviel dat er bijna uitsluitend Mondriaan werken waren en slechts enkele een andere kunstenaar uit De Stijl groep. Erg jammer dat dit niet gelukt is om daar meer andere Stijlers te laten zien.Erg grappig en leuk om met kinderen te doen deze zelf doe Mondriaan.


Ik vond deze mooi gemaakt, het ruimtelijke en het kleurengebruik van deze geweven band.


Tja en als je dan over de A9 weer naar Almere rijdt kom je natuurlijk langs Ik En Anderen, na wat niet te missen aankopen (de plastic zakjes) en wat meer niet belangrijke zaken kwamen we dit kleed tegen. Hexagonnen in optima forma. Erg leuk maar toch iets te kleurig voor mijn poppenhuis.

2 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Hallo mia bedankt voor je verslag over de DeStijl tt in Leiden. En voor al de foto s zodat ik mee kan genieten en zien hoe mijn quilt Zeemansvrouw ,geinspireerd op De Storm van Bart van der Leck hangt op de tt.

Hannie de Beer zei

Leuk om te zien Mia . Staat ook nog op mijn agenda. Goes moet ik nog even overwegen, misschien te combineren met bezoek aan zus in Zierikzee?