Translate

vrijdag 1 juli 2016

Zomertour de Movie Stars is gestart

Het is juli en het is vakantietijd, wij van de Movie Stars hebben het gat in de bee bijeenkomsten gevuld door in de zomermaanden bij elkaar thuis een bee (tje) te houden.

En zoals gebruikelijk is geworden de afgelopen jaren. De eerste zomerbee valt altijd bijna gelijk met mijn verjaardag.
En zoals gebruikelijk is bij mij (!!) vergeet ik altijd anderen met een verjaardag te feliciteren, dus een keer in het jaar probeer ik dat goed te maken voor en met mijn quilt maatjes door de eerste keer een soort feestje te bouwen.


Ik heb goody bags gemaakt (oké een beetje klein) met een bedeltje en een lekker stukje zeep in een prachtig doosje en een waxkaarsje met houdertje, een klein bouwpakketje voor een speldenkussentje in het zeepblikje en een patroon om te maken voor een KIKA verkoop later dit jaar in Borger.
Ook had ik een lekkere lunch gemaakt met ouderwetse groentesoep en een pompoenwortelsoep met zalm. Een heerlijke Filipijnse pastasalade met fruit en smeerseltjes voor op een stokbroodje.

Ik wil niet zeggen dat ik een perfecte kok ben maar alles ging naar tevredenheid naar binnen en ik hoorde niet dat ze nog even langs een Mc moesten.


Ik heb hele leuke kadotjes gekregen zoals de vossentas en tulpen kaarten en lapjes en lichtjes in een gehaakte pot heel leuk een heerlijk flesje met lavendelolie om lekker te kunnen slapen. Ja ik ben weer een blij mens.


De workshop die gepland had was het maken van uilen van vilt.
Leuk om in een kinderkamer aan de muur te hangen.


3 opmerkingen:

Quilt Quebbel zei

Hallo Mia,
Het was een heerlijke Zomer-Bee bij jou aan de keuken-kamer-tafel. Weer lekker bij-gekletst en een leuk workshopje gedaan. Het speldenkussentje staat al bij mijn quilt-spullekes en die uil zit al bijna op zijn eindbestemming.
Nogmaals dank en graag tot een volgende Zomer-Movie-Star-Bee.

Hannie de Beer zei

Wat een geweldige Bee was dit! Een echt super verjaardags feestje. Leuk de tasjes en heerlijke maaltijd!

miekequilt zei

O, wat een heerlijke dag had je. Ik heb goede herinneringen aan de Zomerbee. Nog gefeliciteerd Mia.