Pagina's

Translate

vrijdag 20 juni 2014

Movie Stars Bee, afscheid en vingerhoedjes

Vandaag met een kleine club, de meeste zijn aan het vakantievieren ergens in Europa.
Voor Mieke was het de laatste keer, na ruim 10 jaar neemt ze afscheid van onze bee om te gaan oppassen op haar kleinzoon op vrijdag.
 
 
Het is altijd jammer om afscheid te moeten nemen, maar gelukkig mag ze altijd op de koffie komen als zij daar zin in heeft. En die kleinzoon mag ook komen.
 
 
Voor allemaal had zij een cadeautje gemaakt, Leuke kaart met lapjes, gehaakte kantjes met een bedeltje eraan.
 
 
Maar er was nog meer, meer vingerhoedjes. Annie zet de vaart erin en heeft deze attic window bedacht. Maar ook een met lichte vingerhoedjes ertussen.
 
 
En natuurlijk had ze weer een pakketje voor mij, en ik zei; gezien mijn trauma NEE.

maandag 16 juni 2014

opgelost

Toch een oplossing gevonden voor de restant vingerhoedjes. Op campings zie je altijd mensen met een rol onder hun armen of trui?.
 
 
dit is mijn Po-ep tasje. Of je mij er ook mee zie lopen is vraag 2

vrijdag 13 juni 2014

Wanneer stoppen

Nee niet met bloggen of met quilten of gewoon leuke alledaagse dingen.
 
Nee wanneer stop je met iets.
 
Annie van de Movie Stars had bedacht dat wij wel eens iets met vingerhoedjes konden gaan doen.  Elke veertien dagen kregen wij een pakketje met vierkantjes waar je de vingerhoedjes van maakt. De een doet alles met de hand en de ander vindt het niks en ik dacht ach, waarom niet met de machine. Dus werden er vierkanten gemaakt zoals de rode in het midden. En ik vond het niks. Dus een hele rits blokken uitelkaar gehaald en in het rond met blauw. Toen vond ik het genoeg. Ja ik wel, maar Annie niet en kwam met nog ongeveer honderd vierkantjes!
 
 
En dit is dan het laatste rijtje, eerst twee dan vier enz. of ik ze aan de top alsnog ga zetten weet ik nog niet. Misschien maak ik er wel een Po-Eptasje van voor op de camping.
 
Ik weet wel dat dit de laatste vingerhoedjes zijn.

donderdag 12 juni 2014

Bookpage

Voor Liesbeth van de Fibermailgroep, heb ik deze variant op klaprozen gemaakt. Basislap is katoenen linnen, stikwerk met King-tut en de klaprozen met zelf geverfde ditte van I.K. EA.