Translate

zaterdag 17 november 2012

Ik schrok

 
HA HA, natuurlijk schrok ik niet, maar bij de workshop van Aart in Bennekom die heel gezellig was kwam de volgende opdracht. verf vliesofix (had hij al gedaan) neem een pagina uit de krant en verf die met acryl (had hij al gedaan) en neem een leuk geverfd lapje (had hij ook al gedaan) en ga daarmee aan de slag. De bedoeling was dat je de krantenpagina verscheurde in repen in de lengte of de breedte helemaal afhankelijk of je een rechte scheur wilt of een scheur met bochten, bij het zien van die krantenpagina (overigens een leuk idee)  keek ik natuurlijk ook weer op de achterkant en de kop sprong me tegemoet. Helemaal geweldig.
 
Waar het artikel over gaat weet ik niet, maar spelen met een tekstje vond ik wel wat.
 
 
Dus scheurde ik de vliesofix en de krant in repen en heb daar een ding van gemaakt, thuis met zwarte tule alles vast gezet en met paars doorgestikt. Vind het leuk om daar nog eens wat mee te doen, en dan met de kleinzoons als het buiten erg nat en koud is.
 

4 opmerkingen:

Aart zei

Mooi resultaat Mia! Ik had de foto natuurlijk al gezien, je hebt het naar mij gemaild, maar het is zo leuk om te zien en lezen dat de workshop is aangeslagen. Ik heb weer een idee in mijn hoofd met lichte kleuren.
http://quiltaart.blogspot.nl

Hannie zei

Een bijzonder leuke verwerking van de workshop die Aart gaf! Heel goed gevonden met deze tekst!

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Er leuk werk geworden, dit in het groot kan heel byzonder worden.

Christina zei

helemaal met die spreuk erop is ie geweldig geworden.