Translate

dinsdag 22 mei 2012

Amicorums

Dit zijn de laatsten op de lijst van de Fibermailgroep met het maken van Album Amicorums. Geweldig leuk project wat je telkens aanzet tot het nadenken aan wie je wat stuurt en welke tekst je bedenkt die daar van toepassing op is. Veel teksten kan je terug vinden op site's waar poëzie-album rijmpjes op staan, of de bekende kinderliedjes of heel toepasselijke spreuken. Op sommige heb ik een eigen tekst gemaakt, vind het leuk om met woorden te spelen en de rijmwoorden boeken op de diverse site's zijn soms heel handig.

kronkelBerend Botje


De blauwe kronkel heb ik voor Marie Jose gemaakt ik wist alleen maar dat ze voorliefde voor blauw had en verder eigenlijk niets, vaak zit ik met een potloodje tespelen op een stukje papier en zo kwamen deze kronkels te voorschijn.

De andere is voor Marja, terwijl ik liep te verzinnen wat bij haar zou passen, neuriede ik Berend Botje, waarom geen flauw idee. Waarschijnlijk omdat ik een paar dagen daarvoor foto's van een vakantie in Frankrijk zag en op een van die foto's stonden bootjes in een klein vissersplaatsje en die bootjes hingen half op het droge. En de rest is vrij genaaid op zelfgeverde stof.

4 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Deze twee zijn ook weer heel leuk. Ik vond dit ook een heel leuk project en ik ben ook erg blij met het prachtige album dat ik bij elkaar gespaard heb. Het zijn allemaal plaatjes! groeten van liesbeth

Hannie zei

Erg leuk hoor deze twee! Je bent er al mee klaar zag ik. Jullie groepje is wat kleiner dan waar ik bij hoor. Ik moet er nog twee. De negende is vandaag op de post gegaan. Maar wat is het een leuk project!

Hannie zei

Oh wat dom van me! Je zit bij dezelfde groep als ik!
groetjes Hannie

Anita zei

Goed gemaakt. Vind het zo knap om zo iets te maken. Maar door steeds naar anderen te kijken leer ik wel veel bij.
Ben bezig geweest met lapjes verven. En het duoproject ligt steeds in mijn buurt, maar het blijft best spannend. Maar er borrelen wel steeds ideeen.