Translate

donderdag 17 juni 2010

Beetje druk dus een beetje stil

En er was gezinsuitbreiding bij onze dochter en kleinzoons, een labrador heeft hun en mijn huishouden overgenomen. Het verlangen naar een hond bij hun drieen heeft het gewonnen dus er is een oppasgevalletje bijgekomen. Juultje komt uit friesland uit de familiekennel en heeft onze harten veroverd.
De jongens waren helemaal verrukt van een berg puppies en konden niet uit de bench blijven waar ze allemaal in zaten te wachten om opgehaald te worden.
En dan de boys, Menno liep voor de derde keer de avondvierdaagse en Jasper voor de tweede keer, de jongens waren errug blij dat het erop zat want het was behoorlijk benauwd weer om te lopen.

Tja en dan dit drama, Juultje wordt twee keer in de week s'morgens vroeg bij ons gebracht. En wat doet een pup? Nou die onderzoekt de tuin en vind dan een kikker in een teil. Overigens zat er behalve kikkers en planten ook modder in die teil.
Huwelijk van 2010 nadert zijn datum, het is voor het stel nog even stressen of alles klopt en klaar is, maar de jurk is helemaal wat Jannie wil en de stropdas en pochette in de stof voor Tobias is nu ook klaar, het feest kan wat ons betreft beginnen.


4 opmerkingen:

hannie zei

Wat een snoepie! Ik kan me voorstellen dat de jongens er helemaal "wild" van zijn! Nu nog even "opvoeden"?

hannie zei

Nog vergeten: Mijn complimenten voor de kleinzoons. Een geweldige prestatie!

Wil Opio Oguta zei

Wat een dot!!

Corinne zei

Wat leuk die puppies, om heerlijk van te genieten.