Translate

zondag 16 augustus 2009

Movie Stars

Afgelopen vrijdag was er weer een zomerbee van de movie stars, deze keer was het bij Maria. Zelf kon ik er niet bij zijn maar de honneurs werden waargenomen door mijn sterreporter Mieke die ook de foto's heeft aangeleverd.


Er is bij ons een nieuwe trend gaande, het oppimpen of persoonlijk aanpassen van de katoenen tasjes die je voor een habbekrats kan kopen of zelf maken met die goedekope Bomull stof van Ikea.
Greet heeft deze gemaakt, de volgende serie tassen komen pas ergens in september op de foto omdat de makers nog op vakantie zijn of blijven of nog moeten gaan. (ik???)

Ada is met de hexagonnen in pasteltinten bezig, het zijn geen grote hexjes en dat maakt het natuurlijk heel sprookjesachtig.
Onze volgende bee is weer in het buurtcentrum in de Filmwijk, scholen gaan weer beginnen dus ook ons bee leven krijgt weer structuur.


1 opmerking:

hannie zei

Inderdaad heel sprookjesachtig die hexagonnetjes! En gezellig die tasjes. Soms wordt iets overgenomen en krijg je een ware trend! Alle lof dit keer voor je reporter Mieke!