Translate

maandag 21 juli 2008

Terug van weggeweest/back from the holliday

Wat verlangen we toch naar die broodnodige vakantie, wij natuurlijk ook en met een volle auto en caravan op naar de Vendee. Al een paar jaar gaan wij naar Notre dame des Monts. Een gemeente camping in de duinen. Dus even 200 meter lopen en je zit met je voeten in de Atlantische Oceaan, de branding was tot in de caravan te horen.
Natuurlijk altijd kijken waar de lapjes zijn, vorige keren kon ik daar aardig wat aan provencale stofjes in slaan. Maar het wordt steeds meer een gordijnenwinkel.
Onze Famke en haar eigen caravannetje, de hele Vendee reageerde vrolijk op haar als wij voorbij kwamen fietsen. Opmerkingen niet van de lucht in het Frans, Duits en Engels. En Famke, wel die vond het heerlijk als ze ook maar dacht dat we op sjouw gingen zat ze al in haar bak. Het is wel heftig fietsen daar want de heuveltjes zijn toch iets stijler dan dat ik dacht, dus sávonds regelmatig kramp in de kuitjes.

Our Holliday was this year in France, in the Vendee. This is on the west coast near Nantes. There is a city camping on the dunes, we have to walk 200 meters and than we where standing in the Atlantic Ocean. Together with our Dog Famke, we traveld there by bike. She has her own caraven and she liked it very much. Also the people down the roads are laughin and making fun of us. My holliday shop is in Challans, last years there I could buy fabrics of the provence. But there is a changing in the fabrics, and they are now specialist in embrodery things.

Geen opmerkingen: