Pagina's

Translate

donderdag 28 juli 2016

slecht weer blues



 Tja wat moet je anders als het regent en nog eens regent, de honden niet mee willen wandelen want ze worden dan nat!! Dus maar weer aan het verven gegaan, het VVV verven van Nienke blijft inspireren.

dinsdag 26 juli 2016

Kadinsky

Een paar weken geleden heb ik deze kaart gemaakt. De vraag was iets van Wassily Kadinsky met de maat 20 x20  cm. Het werd Fragile een schilderij uit 1931.
Deze maakte ik van navy blue geverfd oud laken, bewerkt met goudgaren, en aangezet met goudkleurige nagellak.


maandag 11 juli 2016

Harmonica verven

Naar goed voorbeeld van Nienke ook een poging gewaagd om eens harmonicavouwen te maken en te verven zoals zij dat op haar blog laat zien.
En ik moet zeggen leuk is het wel. Ook de uitkomst is wat mij betreft ook uitstekend.
Gebruik gemaakt van Navy Blue, Turquoise, Magenta en Yellow zijn het mooie patronen geworden.

lap in de breedte gevouwen

 in de lengte gevouwen

en de leukste verrassing is altijd de leklap

vrijdag 1 juli 2016

Zomertour de Movie Stars is gestart

Het is juli en het is vakantietijd, wij van de Movie Stars hebben het gat in de bee bijeenkomsten gevuld door in de zomermaanden bij elkaar thuis een bee (tje) te houden.

En zoals gebruikelijk is geworden de afgelopen jaren. De eerste zomerbee valt altijd bijna gelijk met mijn verjaardag.
En zoals gebruikelijk is bij mij (!!) vergeet ik altijd anderen met een verjaardag te feliciteren, dus een keer in het jaar probeer ik dat goed te maken voor en met mijn quilt maatjes door de eerste keer een soort feestje te bouwen.


Ik heb goody bags gemaakt (oké een beetje klein) met een bedeltje en een lekker stukje zeep in een prachtig doosje en een waxkaarsje met houdertje, een klein bouwpakketje voor een speldenkussentje in het zeepblikje en een patroon om te maken voor een KIKA verkoop later dit jaar in Borger.
Ook had ik een lekkere lunch gemaakt met ouderwetse groentesoep en een pompoenwortelsoep met zalm. Een heerlijke Filipijnse pastasalade met fruit en smeerseltjes voor op een stokbroodje.

Ik wil niet zeggen dat ik een perfecte kok ben maar alles ging naar tevredenheid naar binnen en ik hoorde niet dat ze nog even langs een Mc moesten.


Ik heb hele leuke kadotjes gekregen zoals de vossentas en tulpen kaarten en lapjes en lichtjes in een gehaakte pot heel leuk een heerlijk flesje met lavendelolie om lekker te kunnen slapen. Ja ik ben weer een blij mens.


De workshop die gepland had was het maken van uilen van vilt.
Leuk om in een kinderkamer aan de muur te hangen.