Pagina's

Translate

woensdag 15 januari 2014

Bookpage 5

Alweer een prachtige Bookpage die via de fibermailgroep loopt. Deze is van Saskia en is bijzonder door de verwerking van Japanse kranten als background.
 De rijzende zon is heel mooi maar de achterkant is geweldig met die stevige mannen.

zaterdag 11 januari 2014

Give Away from Beth Berman

Wat is dit toch leuk, op 27 december hield Beth Berman een Give Away. Bij toeval ooit eens op haar blog terecht gekomen en blijven hangen! Ze ontwerpt, ze verft, ze is actief op diverse groepen als http://andthenwesetitonfire.blogspot.nl/ 
 
maar ook is prachtig werk van haar te zien op haar website
 
 
 
En zojuist viel het boek in de bus, nou ja de speciale levering. De postbode vond het heel interessant dat er een cadeautje (zei hij) bij ons mocht brengen helemaal uit Amerika.

vrijdag 3 januari 2014

Nieuwland museum

Gisteren met de jongens naar het Nieuwland Museum in Lelystad geweest. Het museum geeft een overzicht van de ontwikkelingen die door Dr. Lely in de jaren twintig heeft ontworpen en die geleid hebben tot het creëren van Flevoland.
 
 
 
Het is een heel leuk museum met veel activiteiten voor kinderen op water gebied, hoe werkt een watermolen, of hoe wie waren de eerste inwoners van Lelystad compleet met verkleedkleren. Ook kan je er mee doen aan een enquête ivm de diverse ontwikkelingen in Flevoland.
Op het plein voor het museum is een grote straattekening gemaakt, de Menno zat gelijk in de boot!

Verder was het heel vervelend dat we door Bataviastad moesten lopen om naar de auto te gaan, en ja dan wordt er wat gekocht. Jammer genoeg geen stoffenwinkels maar de heren gingen wel met hun favoriete kledingmerk naar huis.

 

woensdag 1 januari 2014

NIEUW JAAR en weer NIEUWE BERICHTEN

 
Menno en Jasper hebben vanmiddag de nieuwjaars duik aan het surfstrand van Almere-haven gedaan. De wind maakte het heel koud maar toch allebei kopje onder.
 
 


 
In het kerstpakket wat Jan van de gemeente Almere kreeg zat deze tas. Lekker chauvinistisch op zijn Hollands. Maar... het was niet zomaar een pakket, er waren drie goede doelen aan verbonden, en aan een van die doelen kon je een donatie doen. Nou ja het bedrijf Voor Elkaar had dit bedacht. Zij storten voor elk artikel wat je aangaf een bedrag naar dat goede doel.

 
Om nu met zo'n Hollandse vlag te gaan winkelen zag ik nou ook niet zo zitten, dus maar mijn favoriet er op geappliqueerd. Helemaal top rood wit blauw en een oranje tulp. heb ik toch alle elementen bij elkaar voor een geweldig jaar in wording, winter olympische spelen, WK voetbal uit stekende dagen om met mijn tas te gaan shoppen.