Pagina's

Translate

vrijdag 28 september 2012

Movie Star Bee

Vanmorgen weer een hele leuke ochtend gehad met alle filmsterretjes, een aantal had ik de hele zomer niet gezien ondanks de zomerbee's die wij dan bij elkaar thuis houden. De 1e keer dat wij weer naar de filmwijk konden was ik nogal ziek en had heel wat gemist bleek vanmorgen. Gelukkig kunnen we heel goed kletsen.
 
 
Maria had een briljant idee, gut waar vervoeren wij toch allemaal onze dingetjes in. Ze heeft een hele fotoreportage gemaakt van de verschillende bakjes en bakken.
 
 

En dan dit nog, gisteren ben ik even aan het verven geweest, mijn verf was zo goed als op en bij het hobbywinkeltje in haven zag ik zakjes Marabou verf. Och wat leuk toch nog even kliederen. Deze verf is heel handig en supersnel. De eerste is een restje ikeastof, daarna een geknoopte oude witte linnen broek dan de andere pijp helemaal effen en dan twee stukken fluwelen gordijnstof met polyster motief. Dat motief zag ik pas goed toen de stof droog was.
 

woensdag 19 september 2012

voor als het koud is

Telkens als mijn lief iets van roest ziet dan is het eerste wat hij doet oprapen en meenemen want stel je nou toch eens voor dat zij wil gaan roestverven. Zo hebben wij al heel wat leuke en minder leuke handige en minder handige roest artikelen in en rond het huis verzameld.
 
 
Maar sinds wij jaargangers op de Camping De Parel zijn, is er een ander soort geluk ontstaan onder de vaste bewoners, zo steekt Mathijs halve bossen in de fik in zijn omgebouwde gastank, en ja natuurlijk denkt William wat hij kan kan ik ook, dus die boer in Nijkerk heeft genoeg aanloop want ook op de andere veldjes zie je te voorschijn komen.
 
En  wat zegt mijn lief dan? Wil ik ook. Ja hoor als jij denkt dat ik voor de bak roest 80 euro's neer ga tellen heb je het mis, ik koop daar veel liever verf en stof voor. Dus bleef niets anders over dan de houtschaal te gebruiken.
Maar gelukkig kwam hij iemand tegen die zo'n ding wilde weggooien, nou zei mijn lief die recycle ik wel, en daar staat dat ding dan in mijn tuin. En die 80 euri?

maandag 10 september 2012

Album Amicorum

Deze Album Amicorum kreeg ik afgelopen week van Olga van de Fibermailgroep, het project is jammer genoeg afgelopen. Om de Amicorums te maken maar ook om te krijgen was een feestje.
 
 
Deze is heel mooi gemaakt met het flapje, op het flapje staat het rijmpje verstopt door de strikjes.


Leuke woordspeling:
Rozen verwelken, schepen vergaan
maar liefde voor het quilten
blijft altijd bestaan
 

vrijdag 7 september 2012

laptas

 Voor onderweg naar ..... waar we ook naar toe gaan heb ik een laptas gemaakt. Op de camping lekker in het zonnetje zitten hexagonnen.
En alles kan erin dus de kans om de muis of oplader te vergeten is erg klein.