Pagina's

Translate

vrijdag 25 maart 2011

Movie Stars in Meppel

Vandaag was ik in Meppel waar het jaarlijkse minitentoonstelling werd gehouden. In een oude school die omgebouwd is tot cultureel centrum hingen de quilts van de leden van het Gilde.



Dit is onze quilt, het ontwerp is gemaakt door Ellen en de verschillende blokken door de leden van de Bee.
Maria heeft er een geheel van gemaakt.
Ik hoorde leuke reacties op ons ritmische seizoen.

maandag 14 maart 2011

Kasteel Cannenburch

Heb je nog geen plannen voor het voorjaar, nou dan weet ik wel een leuk uitje. Er is weer de Quilttentoonstelling in Cannenburch. Voor meer details zie http://www.quiltscannenburch.blogspot.com
Het leuke van dit blog is dat alle winkels erbij vermeld staan, och ik zie mijzelf wel zitten op dat pleintje met al die leuke dingen die voorbij gaan terwijl ik aan de cappu zit.

zondag 13 maart 2011

Movie Stars Bee

Het is toch wat, altijd tijd te kort. Normaal geef ik mijn verhaaltje over de bee op vrijdagmiddag. Maar nu had de computer besloten om niet mee te werken. Wat een krengen zijn het toch af en toe.
Maar nog even over de Bee, was uiteraard weer gezellig bijkletsen over van alles en nog wat maar deze reis over het algemeen over quilen, TT's en hoe kan je een patroon voor appliceren het beste bewerken met draad of stijfsel.

En Hilly heeft een respectabele leeftijd bereikt en dat betekend dan dat wij een blok voor de jarige maken. Omdat zij bijna altijd met haar camper op pad is hebben we wat huisjes voor haar gemaakt met als titel Home is where the heart is. Waar ze in Europa gaat of staat! altijd een stukje bee mee op reis.